Sitter här dåja ,

Sitter här & gör inte ett dugg , men detta får bli ett kort ett inlägg , för nu ska jag städa & äta !



& jag fyller år om 10 dagar ! :D









sghd

Jag är nästan smart !

Tjoho bloggen & alla trevliga bloggläsare ! :D

Jag har kommit på att för att det i huvudtaget ska bli några inlägg ska jag lägga in inlägg på helgerna ! :D

& jag funderar på att klippa mej som Kenza & färga håret lite blont & klippa upp det liite mera & då har jag exakt samma frilla som Kenza ! :D Fast jag får låta håret växa några cm till innan jag får den härliga längden hon har på sitt hår.
& jag fattar inte varför folk klagar på att hennes blogg är en skvaller blogg ? Jag har inte sett ett ända skvaller på hennes blogg. Men därimot på Bellas blogg är där skvaller. Jag kan säga att jag diggar Kenza sjukt mycket ! Bella skryter om sina dyra inköp & hur dyrt det är över allt , men hon har ju givetviss råd att köpa det eller åka dit. Kenza gör inte så. Hon åker överallt för att förverkliga sina drömmar. Det gör inte Bella. Jag vet inte vad hon gör med sin blogg igentligen. Kenza skriver om hennes väg till hennes dröm. Det tycker jag är något vettigare än skryta om hur mycket pengar man har ! Ni får tycka vad ni vill , men detta e helt & hållet min åsikt !





sghd

Jag e dålig jue !

Jag e sjukt dålig på att lägga upp inlägg !

Men nu till något helt annat , fuckhead attakerar från två håll & kärleken från ett annat. Hatar det !
Men jag ska ta ett allvarligt snack med lite folk , får se vad som händer ..






sghd

tjo tjo :D <3

Nu ska jag försöka att va lite aktiv på bloggen igen ! :D


Jag funderar på ett ''seriöst-skit-and-shiit-snack'' med den jag gillar & som jag vet känner samma sak. Men alla mina små vänner här & uta i vilda världen vet ju om att det är något svårt att försöka med det. Eller att bara be en person hänga med en för du vill snacka seriousshiit.  Ska försöka. Men att försöka vet jag att det inte räcker. Jag ska göra det , om så publik krävs ! Men folk håller på & pressar en med ; '' meeen åååhh ! kan ni inte bara ta & bli tsm ? ni skulle va så sjukligt gulliga tsm ! '' Medans de själva e lika fega när det kommer halvägs i mål.

& jag svär folket , jag har en dröm , jag ska ha en av sveriges största bloggar , jag ska bli hundpsykolog , jag ska komma in på hundgymnasium , jag ska få mitt livs kärlek på knäna för mej & jag ska få uppleva mirakel.





sghd

Förlåt ! <3

Förlåt bloggen & alla bloggare som kickar in att jag har varit dålig på att uppdatera men det är dt med skolan. Inte dt ni tror. Jag & inga fiender i skolan , e vän med allt & alla. Jag e så jävla glad ! Kärleken e inte hopplös för mej ! Fredde kan ta & dränka sej , inte bokstavligt talat , men jag har känslör för en annan & dt e jag glad för ! 99 % av hela skolan vet vem & han med. Dt e såå nära ! Jag kan göra vad som helst för ahn ! om så publik krävs ! Han e min värld utan att va min ! Men jag vet att han tkr samma sak om mej , men ändå. Dt e ngt visst med kärleken .. Den e så jäklarns svårfångad ! alla tkr vi ska bli tsm , & dt tkr vi båda med men vafan , hur lätt är dt p en skala från 1 till 10 mina vänner ? att äns bara snacka om dt med han får mej att bli tomaternas tomat liksom .. Men som sagt ;

I Guess it's Up to Me ..





it6t6t6t6t6t6u








sghd


RSS 2.0